Ny COO tiltræder hos Digital Servicebook

Digital Servicebook styrker sit ledelsesteam med en markant profil fra Autobranchen. René Herluf Petersen, 36 år og bosat i Strøby Egede, er netop tiltrådt som COO i virksomheden.

Med en solid baggrund og mange års erfaring i branchen bringer René stærke kompetencer inden for forretningsudvikling og ledelse til Digital Servicebook.

René startede sin karriere i Autobranchen i 2008 og har siden opbygget en imponerende karriere. Med 5 år hos Ford-importøren – Ford Motor Company og senest 11 år hos Santander som Key Account Manager, har han været med til at udvikle forretningsområder og styrke samarbejdet med bilforhandlere i hele landet.

I sin rolle hos Santander har han haft et særligt fokus på at skabe vækst og udvikling i tæt dialog med forhandlerne, hvilket har givet ham en stor forståelse for branchens dynamikker.

I sin nye rolle som COO hos Digital Servicebook ser René frem til at udnytte sin erfaring og indsigt i Autobranchen til at lede virksomheden ind i en ny æra med vækst og innovation.

“Jeg glæder mig til at blive en del af en spændende virksomhed med en masse muligheder og til at arbejde sammen med et stærkt team. Digital Servicebook har en unik position i markedet, og jeg ser frem til at bidrage til virksomhedens fortsatte succes,” siger René.

Digital Servicebook er en dansk virksomhed i vækst, der tilbyder digitale løsninger til Autobranchen og med tiltrædelsen af René som COO styrkes virksomheden yderligere. Hans indtræden markerer et vigtigt skridt i virksomhedens ambition om at udvide sine aktiviteter og skabe endnu større værdi for sine kunder.

Digital Servicebook har oplevet markant vækst det seneste år, og en stor del af denne succes skyldes vores stærke team. Teis har været en del af virksomheden i ét år som CSO, hvor han har løftet salget af Digital Servicebook til nye højder.

Fremover vil René, Teis og Kim, som henholdsvis COO, CSO og CEO, udgøre et stærkt trekløver, der fremadrettet vil drive virksomhedens udvikling.

Med dette dedikerede team er Digital Servicebook klar til at bygge videre på den nuværende succes og satser på yderligere vækst i fremtiden. Vores mål er at styrke vores position på markedet ved at udvide vores kundeportefølje og implementere nye strategier, der sikrer, at vi forbliver i spidsen for innovation og kvalitet inden for vores felt. Vi er overbeviste om, at denne stærke ledertrio vil fortsætte med at skabe bemærkelsesværdige resultater for Digital Servicebook i de kommende år.

For yderligere information kontakt:

Kim Koch, CEO Digital-Servicebook.com
Mail: kk@digital-servicebook.com